Siigurd Running

Hvis du løber samme rute, samme hastighed og har svært ved at finde motivationen efter arbejde, men gerne vil gøre mere ud af din løbetræning, kan Team Siigurd hjælpe dig med at genfinde din motivation.  Team Siigurd kan igennem variation og tekniske øvelser skabe en bedre løber ud af dig. Løb er ikke "bare" løb, hvis man ønsker mere end den friske luft og det at nyde en god tur. Træningen skal bygges op over de fire træningsperioder; grund-, opbygning-, konkurrence- og restitutionsperiode for at skabe et bedre løb. Alt efter hvornår vi starter et samarbejde, tager vi udgangspunkt i hvilken af de 4 perioder, vi skal arbejde i. Vi har fokus på at indarbejde kontinuitet, stabil opbygning og løbetekniske øvelser. 

Igennem Inspiration, Variation og Motivation, ønsker vi at hjælpe dig med at holde dig godt løbende.

Gratis oprettelse og ingen binding. 

1/2 maraton mod Esbjerg City Half, HC Andersen & Vejle Ådal

Kun 85 kr./måned

Træn frem mod Esbjerg City Half, HC Andersen og Vejle Å-dal. Det kræver ikke nødvenigvis at du deltager i løbene for at kunne træne med. 

1/2 maraton programmet er den gode løsning til dig, der træner regelmæssigt, og som gerne vil være bedre forberedt til fremtidige løb. Programmerne er baseret på grundtræning, fart og nedtrapning, så man få en strukturet træning frem mod løbene. Programmerne er baseret på flere brugere, og derfor er programmet generelt tilpasset. 
Bliv klar til Esbjerg City Half, HC Andersen og Vejle Å-dal til fællestræning
Mulighed for deltagelse i fællestræning hver måned, med masser af løbeteknik og masser af gode råd.
Se kalender for tidspunkter

Light - 5 & 10 km løb

Kun 75 kr./måned

'Light' er den gode løsning til dig, der træner regelmæssigt, og som gerne vil være bedre forberedt til fremtidige løb. 'Light' er baseret på flere brugere, og derfor er programmet generelt tilpasset. Vi træner målrettet til løb i omkring Esbjerg.
Bliv klar til Vestkystløbet, Blue Water Stafetten og andre løbestævner.
Mulighed for deltagelse i fællestræning hver måned, med masser af løbeteknik og masser af gode råd. Se kalender for tidspunkter.

Medium - Personlig løbeprogram

Kun 349 kr./måned

'Medium' er til dig, som ønsker at løbe distancer mellem 5 km og maraton. Du får lavet dit personlige løbeprogram, som specifikt tilpasses dine målsætninger og dit ønskede tidsforbrug.
Alt efter målsætning og tidsperiode vil programmet blive lavet, så det passer med din grund- og specifikke træning. 
Mulighed for deltagelse i fællestræning hver måned, med masser af løbeteknik og masser af gode råd. Se kalender for tidspunkter.

Premium - Opstartsmøde, Feedback & Personlig løbeprogram

Kun 699 kr./måned

'Premium', her får du fuld bevågenhed over din træning igennem ugenligt dialog. Du får lavet dit personlige løbeprogram, som specifikt tilpasses dine målsætninger og dit ønskede tidsforbrug.
Alt efter målsætning og tidsperiode, vil programmet blive lavet, så det passer med de fire træningsperioder. 
Mulighed for deltagelse i fællestræning hver måned, med masser af løbeteknik og masser af gode råd. Se kalender for tidspunkter.

Hvad er Siigurd Running?

Siigurd Running er en simpel løsning til dig, der har en travl hverdag og som gerne vil løbe regelmæssigt. Med et løbeprogram fra Siigurd Running bliver du fri for at skulle planlægge dit løbeprogram, og sætte dig ind i, hvordan det skal sættes sammen for at få en stabil opbygning og nogle regelmæssige løbemønstre. Det fastlagte træningsprogram gør det også meget nemmere at komme op af sofaen og ud ad døren.

Hvad tilbyder Siigurd Running?

Siigurd Running tilbyder planlagte træningsprogrammer, man selv kan gennemføre uden at være afhængig af andre. Træningsprogrammerne er varierede med teknik, distance, og intervaller, og det henvender sig til dig, der løber regelmæssigt og som godt kunne tænke sig at forbedre dit løb og dine løbetider.

Med en tilhørende trænings-app kan du nemt følge med i din træning og registrere din løbemæssige udvikling og fremgang.

Fælles træning hver måned

Hver måned tilbydes der fælles træning med alle tilmeldte løbere. Her kan du få råd og vejledning med hensyn til din løbeteknik, hvordan du skal forbedre dit løb og hvordan du skal udvikle dig for at præstere bedre. Udgangspunkt er ved Gl. Vardevej ved træningsredskaberne (Mågeparken)

Et godt tilbud til dit firma

Siigurd Running tilbydes også til firmaer, der gerne vil give deres ansatte et personalegode, der både fremmer det sociale – og det sundhedsmæssige aspekt blandt de ansatte.

Kontakt os for et udforpligtende møde. 

TrainingPeaks

Du kan igennem Siigurd-Running få 'Premium' udgaven efter endt prøveperiode til reduceret pris, hvis dette ønskes som tilvalg. Vælges under indmelding.

Se yderlig beskrivelse af TrainingPeaks her. TrainingPeaks